Mijn naam is Xaviera en het stylen van feestjes doe ik met veel passie en plezier. Mijn ouders verzorgden vroeger al regelmatig met passie de aankleding van feestjes van familie en vrienden. Een aantal jaar geleden organiseerde ik als verrassing een babyshower voor een vriendin en met het maken van mijn eerste sweettable wist ik dat dit is wat ik het liefste doe. De volledige aankleding van een feestje verzorgen of dit nu bij iemand thuis is of op locatie. Ik heb de sprong in het diepe gewaagd en ben Partystyling by Xaviera begonnen. En met succes; inmiddels heb ik met liefde en plezier de styling van veel verschillende feestjes mogen verzorgen. Misschien ben je wel nieuwsgierig geworden naar hoe ik jouw feestje kan stylen. Neem dan eens contact met me op dan praten we hierover verder.

Partystyling by Xaviera

E-mail: info@partystylingbyxaviera.nl
KVK: 77481135
BTW: NL003200093B88

Algemene voorwaarden

Follow us on social.